keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Tukholman reissu


Käytiin kahden lapsen kanssa reissussa ja kivaa oli. Koska tyttärellä on ensi viikolla synttärit, hän täyttää silloin 7-vuotta. Joten tein hänelle pienen yllärin.

Tietenkin minä innostuin katsoo kortteihin jotain juttuja. Muutamia onneksi löytyy. Joten nekin pääsi tytön kuvien kanssa samalle sivulle. Vielä jostain etsi maihinnousukortin, niin eiköhän tytön ylläri ole sitten valmis.

Otin kyseisen kuvan ja nyt huomasin ettei valotus nyt sitten ollut kohdalla. Joten en alkanut uusia kuvia. Onneksi muut kuvat onnistui paremmin.

Ensin lähdettiin lauantai iltama junalla Helsinkiä kohti. Jossa oltiin aamulla 6.30 perillä. Koska oli sunnuntai, niin päivä oli hyvin pitkä. Harmitti hiukan, että nyt olisi saanut olla juna myöhässä, mutta ei.

Samalla reissulla käytiin Kiesmassa. Vaikka siellä oli kaksi kerrosta käytössä, mutta tytär halusi sinne mennä.


Pitihän sieltä siskolle soittaa ja kertoa missä oltiin sillä kertaa.

Aamupala ennen kaupungille menoa. Taisi olla niin ettei se aamupala oikein maistunut, sillä olihan tarkoitus mennä käymään lelukaupassa. :)Koska rakastan laivamatkoja, joten teimme kaksi matkaa, ennen kuin lähdimme kotia.
Parin päivän päästä kun palattiin takaisin, oli todella kaunis päivä. Aurinko paistoi ja lämmintä siellä oli +3 asteen verran.Laivat ole tullessa takaisin Helsinkiin, niin ne olivat vähintään yli tunnin myöhässä. Joka oli minusta plussaa. Sai syödä rauhassa lasten kanssa aamupalan.

1 kommentti:

  1. Tosi kivan leiskan olet tehnyt. Kiva kun osallistuit ja onnea arvontaan.

    VastaaPoista