lauantai 28. huhtikuuta 2012

Lauran korttihaaste #32 -Naiselle

Haaste on tällä kertaa naiselle (eli siis tällä kertaa itselle). :D
Monet jotka käyttää stansseja, tietää sen että monesti jää hyviä paloja. Harvoin niitä lopulta sitten käyttää hyväksi. Tässä yksi päivä sain idean miten niitä voisi hyödyntää, varsinkin kun tulee kesä.

No, jospas aloittaisi siitä. Kesä on tulossa ja monet miettii matkailua kesän aikana. Jos matkustelee ympäri Suomea, tästä voisi olla monellekin hyötyä.

1. Etsi sopiva stanssin, joka on tarpeeksi iso, johon voit sitten kirjoittaa niitä nettikauppojen nimejä ja muuta tietoo kyseistä firmasta.

2. Sitten etsimään kartonki jämiä. Sillä ei ole väliä millaisella kuviolla tai värillä ovat. Kopiokartonki sopii oikein hyvin tähänkin tarkoitukseen.

3. Sitten vaan stanssit töihin. Itse leikkasin n. 30 kipaletta ja lisää voi tehdä jälkeenkinpäin.

4. Teet sitten reijittäjällä tai muulla työkalua jolla saa sopivan kokoisen reijän. Koska pinkka saattaa olla iso, joten voi olla että useammassa erässä sen joutuu tekemään...

5. Nauhaa tai narua, joka on helppo uudestaan solmia ja avata.

 
Tässä minun eka sivu. :)
Joka on vielä hyvin keskeneräinen..

Voisi sanoa, ettei tämä työ ole koskaan valmis. ) Koska tämä työ oli ensinmäinen ja piti saada nopeasti tehtyä. Joten aika paljon on samanvärisiä palasia. Ensinmäisen ja viimeisen sivun voisi tehdä vaikka pahvista. Mutta muuten en käyttäisi pahvia, koska pinkasta tulee tosi paksu sen jälkeen.
Huomasin tuossa, että jos on valmiina kyseisen askarteluliikken käyntikortti, senkin voisi suoraan lisätä stanssatun kuvion päälle. Pääsee pikkuisen helpommalla ja varsinkin jos sen lisää kuviokartongille, jossa muutenkaan teksti ei näkyisi.

Toivottavasti joku sai edes jotain selvää ja olisi pientä apua ensi kesäksi. :)


4 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea! Näin saisi tehtyä vaikka mitä ihania muistikirjoja ja albumeja ja ja ja...

  VastaaPoista
 2. Upea idea ja tosiaankin sitä voi jatkojalostaa vaikka mihin ;)

  Kiitos osallistumisesta Lauran korttihaasteeseen

  VastaaPoista
 3. Hieno idea! Kiva, kun osallistuit haasteeseen!

  VastaaPoista
 4. Mainio idea tässä työssä. Kiva, kun osallistuit haasteeseen.

  VastaaPoista