maanantai 29. helmikuuta 2016

P*skarteluhaaste 311 - Luonnos

Kiva oli tänään tehdä kortteja. Sillä varastot on olleet pitkään lähes tyhjillään ja nyt sitten olen saanut niitä täydennettyä. Vaikka pitää vielä enemmän tehdä ja varsinkin kun on tulossa äitienpäiväkin.
 
Tällä kertaa Luonnos on haasteena ja siitä tuli tämän näköinen kortti. Niin ja tuo kullan värinen kartonki on minun lempi kartonki.
 
Leimailutaivaassa tuli taas käytyä. Jostain syystä sairastuin matkalla. No, onneksi se ei "hidastanut" kulkemista. Valitettavasti siellä oli tosi huono ilma sisällä ja en ollut ainoa joka siitä valitti.Ostoksia en kuitenkaan jaksanut tehdä siihen tahtiin mitä olisin toivonut. Yritin sieltä metsästää telaa ja sitä en löytänyt. Kotia päästyä, olen kauppoja kiertänyt ja vieläkään en sinä ole onnistunut. Joten näyttää taas siltä että pitää tilata.
 
 
 
Lähdin kotoa siinä klo 4.30, piti kävellä pysäkille. Jolla lähdin kohti lentokenttää. Olin kyllä varannut bussiliput, mutta jossain vaiheessa muutin mieleni ja päätin lähteä sinne lentämällä.
Yövyin laivalla, koska se on halvempaa kuin hotelliyöpyminen.
 

 
Hieno sää oli leimailutaivaanpäivänä.

 
Kotia palattua, kone oli taas kerran myöhässä. Jonka seurauksena myöhästyin bussista. Enkä ollut ainoa joka siitä myöhästyi.

 

2 kommenttia: